Årsberetning

Årsberetning, Sabro IF Gymnastik, sæson 2023/2024

Ved generalforsamlingen 2023 trådte vores mangeårige formand Michaela tilbage og Jannie overtog i stedet posten. Det er en stor opgave at sidde som formand, så vi er glade for at Jannie havde mod på at tage udfordringen.

I samme periode var vi i gang med at lave lidt forandringer i udbuddet af hold i gymnastikafdelingen. Taekwondo, som startede op som en del af gymnastikafdelingen var nu blevet så store, at det var tid til at de kunne få deres egen underafdelingen/forening i Sabro IF.


En ny sæson skulle planlægges og vi var så heldige at nye instruktører kom til og tidligere instruktører kom tilbage. Vi har været gode til at fylde tiderne ud i Gul sal i denne sæson og der har været et stort udbud af både børnehold og voksenhold. Så til trods for at Taekwondo ikke længere hører under gymnastik-afdelingen, så har vi formået at holde vores medlemstal højt og endda endnu højere end forrige sæson.

Der har været mange trænere afsted på kurser i denne sæson. Hvor er det godt, at så mange gerne vil inspireres og dygtiggøre sig. Det må meget gerne fortsætte, så vi kan blive ved med at udbyde attraktive fritidstilbud i det lokale.

Som der også blev omtalt i sidste års beretning, står skolen overfor at skulle renoveres. Grøn sal er ikke længere til rådighed og vi ved endnu ikke meget om de endelige planer. Vi håber at vi får lokale-kabalerne til at gå op, så vi fortsat kan have et bredt og stort udbud af hold i foreningen.

Til frivilligprisen 2023, indstillede vi Helena og Christina samt Nikoline. Helena og Christine blev indstillet for deres engagement med opstart af dans og leg for de yngste. Det er sejt at stå der med 25 forventningsfulde og livlige børn på 5-6 år og forsøge at få dem til at følge både trin og takt. Nikoline blev indstillet for sit store arbejde med SoMe – en opgave der værdsættes meget og som er med til at skabe god synlighed omkring vores aktiviteter.


Vi har været i gang med at søge penge til indkøb af nyt spring-udstyr og mon ikke det lykkes at komme helt i mål. Spar Nord fonden har doneret 25.000 kr. og vi har fået en del af overskuddet fra Sabro Byfest 2023. Derudover har vi også et lille beløb fra entréindtægterne til Søndagsfræs.

Søndagsfræs er et nyt tiltag vi har prøvet af denne vinter. Der har været 3 søndage, hvor Gul Sal har været åben i 2 timer for alle børn i byen og besøgstallet har været helt overvældende. Vi finpudser konceptet til den kommende sæson, hvor vi igen vil invitere byens børn til at tumle et par timer nogle søndage i løbet af efterår/vinter.

Ved dette års generalforsamling skal vi tage afsked med Gitte og Tina, som har gjort et stort stykke arbejde i mange år. Mange tak for jeres indsats.

Tusind tak til bestyrelsen hos Sabro IF gymnastik og tak til trænere/instruktører for jeres store arbejde for at gøre vores forening attraktiv og give børn og voksne i Sabro et bredt træningsudbud.

Tak til Sabro IFs Venner for jeres støtte til os. Tak til GECKO Booking, som var med til at sponsorere T-shirts til opvisningen. Tak til TPM for at låne os en lastbil til fragt af redskaber mellem skolen og Sabro Hallen. Tak til PetJes World for at donere bamser til lotteriet ved årets opvisning. Tak til Sabro Byfest for at samle byens borgere og tak for den støtte vi har fået derfra. Tak til Brugsen i Sabro som hovedsponsor for Sabro Idrætsforening.