Retningslinjer


TILMELDING

Skulle du fortryde din tilmelding til det pågældende hold, har du følgende valgmuligheder INDEN for 4 uger fra (UGE 36 TIL UGE 40)

1.Du kan vælge at skifte over til et andet hold, hvor der er ledig plads.

2. Du kan vælge at få tilbagebetalt pengene ved at kontakte medlemsansvarlige  med navn, kontonummer. Send det til  gymnastik@sabro-if.dk

EFTER DE 4 UGER KAN DU IKKE FÅ PENGE TILBAGE.

Vi følger DGIs regler for tilbagebetaling.


PRIS

Voksenhold: 

Børnehold: 

Frivoksen:  

2 Børnehold 


FERIE

Som udgangspunkt følger SIF GYMNASTIK skolernes ferieperioder. Det betyder, at der - som udgangspunkt - ikke er træning i uge 42 (efterårsferie), uge 51-52 i juleferien. I uge 7 (vinterferie) samt i påskeferien.

Det er ikke alle hold, der holder ferie... Det er derfor vigtigt, at du selv forhører dig hos din instruktør for at få at vide, om netop dit hold træner i ferien.


Fotografering

SIF GYMNASTIK vil i et vist omfang tage fotografier og videoer af træninger samt opvisninger - og offentliggøre disse på hjemmeside og sociale medier, for at promovere SIF GYMNASTIK. Normalt vil dette i udgangspunktet altid søges gjort med oversigtbilleder. Såfremt du ikke ønsker dette sker med billeder, hvori du indgår, skal du sende en mail til [email protected] således dette kan registreres i medlemssystemet. Denne registrering vil derefter fremgå af din profil, med datoen for registreringen.Med venlige hilsner fra Sabro IF Gymnastik