Retningslinjer


TILMELDING

Skulle du fortryde din tilmelding til det pågældende hold, har du følgende valgmuligheder INDEN for 4 uger fra (UGE 36 TIL UGE 40)

1.Du kan vælge at skifte over til et andet hold, hvor der er ledig plads.

2. Du kan vælge at få tilbagebetalt pengene ved at kontakte medlemsansvarlige  med navn, kontonummer. Send det til  gymnastik@sabro-if.dk

EFTER DE 4 UGER KAN DU IKKE FÅ PENGE TILBAGE MERE.

Vi følger DGI regler for tilbagebetaling.


PRIS

Voksenhold: 900 kr

Børnehold: 775 kr

Frivoksen: 1500 kr. (Til brug af alle voksenhold) 

2 Børnehold 1100 kr.


FERIE

Som udgangspunkt følger SIF GYMNASTIK skolernes ferieperioder. Det betyder, at der - som udgangspunkt - ikke er træning i uge 42 (efterårsferie), uge 51-52 i juleferien. i uge 7 (vinterferie) samt i påskeferien.

Det er ikke alle hold, der holder ferie... Det er derfor vigtigt, at du selv forhører dig hos din instruktør for at få at vide, om netop dit hold træner i ferien.


Fotografering

SIF GYMNASTIK vil i et vist omfang tage fotografier og videoer af træninger samt opvisninger - og offentliggøre disse på hjemmeside og sociale medier, for at promovere SIF GYMNASTIK Normalt vil dette i udgangspunktet altid søges gjort med oversigtbilleder. Såfremt du ikke ønsker dette sker med billeder, hvori du indgår, skal du send en mail til [email protected] således dette kan registreres i medlemssystemet. Denne registrering vil derefter fremgå af din profil, med datoen for registreringen.

Priser på vores hold:

Velkommen til Gymnastik!

 

For alles sikkerhed skal følgende overholdes:

 

Alle hold deltagere skal vaske hænder umiddelbart inden træningstimen starter. Der er håndvask med sæbe og papir håndklæder tilgængelig ved indgangen til begge gymnastik sale.

 

Der er opsat håndsprit dispenser ved indgangen til salene. Disse bruges såfremt deltageren har forladt gymnastiksalen i løbet af træningstimen eller hvis trænere skønner at en ekstra omgang med håndsprit kunne være gavnlig.

 

Hvis deltageren har bare fødder bruges håndsprit før træning. Træneren har forstøver med håndsprit tilgængelig. Efter træningstimen forlades gymnastiksalen i god ro og orden, så der er plads til de næste deltagere. Sprit hænder ved endt træningstime.

 

Forældre og/eller søskende må ikke befinde sig i salen under træningen. For forældre/barn holdene må kun en enkelt forælder og søskende må ikke være tilstede.

 

Tidsrummet for holdene er reduceret i denne sæson til 50 minutter. Der er således afsat 10 minutter til hold skift. Dette vil give mere plads så de forrige hold-deltagere kan forlade gymnastiksalen, inden de næste hold-deltagere ankommer. Vær opmærksom på at give plads også i omklædningsrummene, hvor det anbefales, at man møder op omklædt så vidt muligt.

 

VIGTIGT! Er man syg med tegn på influenza, feber eller hoste må man ikke deltage i træningen!

 

 

Tak for jeres forståelse og omsorg for hinanden

Med venlige hilsner fra Sabro IF Gymnastik